Startsidan
  • WrapZone Rothmans GT3RS
  • Jon Olsson Lamborghini Huracan
  • WrapZone Martini GT3RS General Lee Charger and Beetle Herbie
  • WrapZone black chrome Aston Martin
  • WrapZone Jon Olssons RS6DTM
  • WrapZone Jon Olsson praga
  • WrapZone Sunseeker 84

Välkommen till WrapZone - vi är specialister på helfoliering, stenskottsskydd & fordonsdekor.

Vi är ett fullserviceföretag inom bildekor och helfoliering, vi förvandlar din bil till något unikt och personligt på några dagar. Oavsett om du bara har tröttnat på färgen på din bil eller vill byta för omväxlings skull så löser vi det. Vill du som företag att företagsbilarna ska synas i trafiken och stärka varumärket? Då har du kommit rätt.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Mörtnäs Hagväg 13 / Värmdö
Facebook/wrapzonesverige . Instagram.com/wrapzone# . Youtube.com/wrapzonenet

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -