Fordonsdekor
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

WrapZone Bildkor FöretagsbilVi erbjuder all sorts bildekorer, allt från enklare saker som ränder till klassiska racedekorerna till både avancerade och enkla företagsdekorer. Vi har all produktion in house med all den senaste tekniken och kan leverera printad såväl som utskuren dekor eller både och.

Underskatta aldrig marknadsföringen du kan få med en enkel dekal på din bil. Kostnadseffektiv exponering av ditt företag som ses av alla i trafiken, låt dekoren sköta marknadsföringen åt dig när du sitter i morgonköerna eller när du är hos kund för jobb.

Hos oss finns resurserna att ta hela projektet från början till slut, från idé och design till färdig monterad dekor, helt enligt dina önskemål.

Kontakta oss för att bolla idéer eller om du har frågor, söker inspiration eller har frågor om genomförande.

Oavsett om det gäller bil, lastbil, båt, helikopter eller flygplan så löser vi det.

  WrapZone Activator

 

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -