Tidsbokning stenskottsskydd
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Välkommen till vår bokning för transparent stenskottsskydd

Vi arbetar på att göra vår tidsbokning så enkel och snabb som möjligt. Detta är en betaversion så det kan förekomma vissa buggar, vi hoppas att du har överseende med det. En bugg som vi för närvarande jobbar med är att det kommer fram en inloggningsruta när man använder formuläret mobilt, klicka bara bort den så kan du fylla i formuläret, du behöver alltså ingen inloggning. Om det skulle vara spå att formuläret inte fungerar på din dator, skicka oss ett mail med förfrågan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om du vill kolla pris på fler än en bilmodell rekommenderar vi att du uppdaterar sidan och börjar om mellan respektive modell för att vara säker på att formuläret nollställs helt och visar rätt pris.

Välj dom alternativ du vill ha på just din bil och skicka det till oss så återkommer vi med förslag på tid när vi har första lediga tid. Vi behöver bilen i ett dygn, lämna på morgonen kl 08.00 och hämta följande förmiddag, har du möjlighet att lämna bilen längre än ett dygn så kan vi ofta ta in bilen i schemat några dagar tidigare då flexibiliteten gör att vi kan genomföra jobbet när vi har en lucka. Om du även vill ha lackförsegling i samband med att du får stenskottsskydd behöver vi bilen i ett dygn extra. Alla priser som du ser är inklusive moms.

Har du frågor eller önskemål som du inte finner i formuläret kan du fylla i det i rutan "Övrigt"

Om du inte hittar din bil i listorna eller om du vill skydda något annat än en bil, skicka oss ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för en offert.

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till flygplan.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -