Färgkartor
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Vi har valt att lägga upp färgkartor från Hexis som är vår huvudleverantör för folie, vi använder oss självklart även av folie från 3M, Orafol, med flera så hittar du inte en färg som känns rätt för just din bil, skicka oss ett mail eller titta i vårt galleri så är jag säker på att vi kan få fram en folie som passar.

Vi har lagt ut färgkartorna för att visa mångfalden av färger och kanske underlätta i valet av färg, ha alltid i  åtanke att färgkartorna kanske inte alltid kan återge färger till 100% och färgerna kan variera beroende av ljus, dator, skärminställningar, etc.

Kartorna är uppdelade i tre kategorier

HX20000 som är vår husfolie som vi ser som standardsortimentet, här finns dom vanliga solida, metallic, glitter matta, blanka och satin. Den sista bokstaven i namnet (B, M eller S) står för Blank, Matt eller Satin finish. Satin är en halvmatt finish som ligger mellan Blank och Matt i yta.

HX3000 är en trelagersfolie och har ofta en effekt som candy, pearl, färgskiftande eller struktur som alligator, kolfiber eller borstad, även här finns matt och blank finnish som kan utläsas om sista bokstaven i namnet är B eller M. Räkna med att HX3000 ligger ca 3.000-5.000 kr högre i pris vid helfoliering än en folie ur HX2000-serien.

Superchrome för chromefoliering, här finns 11 färger att välja mellan och det är bara plånboken som sätter gränsen. Räkna med att en chromefoliering ligger ca 20.000 kr högre i pris än en foliering med HX20000-serien.

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -