Foliering av Volymskåp
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

WrapZone Foiering volymskåp

En av dom bästa ytorna för marknadsföring i trafiken, låt bilen sköta marknadsföringen i trafiken eller på parkeringen. Just nu har vi kampanj på foliering med print på volymskåp med bakgavellyft (påbyggnadsskåp) på lätt lastbil typ Sprinter, Crafter med flera med max en dörr på vardera sida skåpet, ej foodtrucks.

Foliering på sidorna är inte bara snyggt det är också lättare att hålla rent, har du problem med klotter kan du dessutom betala lite extra och få ett antigraffiti laminat om gör det lättare att få bort klotter.

Foliering av skåpsidorna+lemmen ovanför bakgavellyften för 9500kr + moms, du kan välja allt från ett enkelt budskap och logotype till en eller flera bilder. Vi behöver bilen i ett dygn, lämna på morgonen och hämta följande morgon. Obs skåpet måste vara helt och rent när bilen lämnas till oss, vi utför inga reparationer av skadade skåp, priset avser print från färdigt original, vi hjälper givetvis till med design om så önskas men då tillkommer det på priset.

Vi folierar givetvis skåp på större lastbilar/turbilar, för offert kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för offert.

 

Bokning Foliering volymskåp lätt lastbil

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -