Kontakta oss
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

WrapZoneFör att få offert för helfoliering eller stenskottsskydd på bil eller lastbil kontaktar du oss enklast genom vårt offertformulär Andra prisfrågor är det enklast att skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär nedan eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi försöker återkomma med svar inom två arbetsdagar men det kan ibland ta lite längre tid beroende på arbetsbelastningen eller beroende på hur avancerad din förfrågan är.

Under våren har vi väldigt hög arbetsbelastning och har därför begränsad möjlighet att svara i telefon, för att vara så effektiva som möjligt i vårt arbete ber vi dig därför att maila hellre än att ringa så återkommer vi så fort vi kan.

Just nu har vi ca 6 veckors väntetid för helfoliering

Vi finns på Mörtsnäs Hagväg 13, i Gustavsberg, 20 minuter från centrala Stockholm i samma fastighet som Premium Cars.
Klicka här för vägbeskrivning.

 

Postadress:

WrapZone AB
Mörtnäs Hagväg 13
134 44 Gustavsberg

 

Telefon: 08-522 254 50 just nu ar vi begränsad möjlighet att svara i telefon, bästa sätt att kontakta oss under högsäsong är via mail eller via vår offertmall.

För offertförfrågan gällande helfoliering eller stenskottsskydd av bil eller lastbil, kontakta oss via vår offertmall för övriga frågor eller offerter använd formuläret nedan.

Kontaktformulär

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till flygplan.

Läs mer

Fordonsdekor

Vi tar givetvis fram traditionell dekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -