Motoroptimering
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Genom ett samarbete med TuningChip kan vi nu även utföra en skräddarsydd motoroptimering inklusive motorgaranti till din bil när den är hos oss. TuningChip har nordens största utbud med återförsäljare såväl i Sverige som Finland. För att se möjligheterna för just din bil, gå in på www.tuningchip.se eller ring 020 - 322 911. Vill du optimera din bil hos oss medan vi folierar eller solfilmar den, meddela det när du bokar din tid.

SKRÄDDARSYDD PROGRAMVARA
TuningChip erbjuder varje enskild bil en skräddarsydd och 100 % anpassad programvara för din specifika motor och behov. Du får precis som det låter, en unik individuellt justerad mjukvara för din bil och ditt körmönster.

MOTORGARANTI

Vi garanterar att vår programvara inte skadar din motor & bil. Dessutom fri uppdaterat program återinstallerat som goodwill om en märkesverkstad skulle uppdatera din programvara. Även återställning till bilens orginalprogramvara utan kostnad.

FRI LÅNEBIL & HÄMTSERVICE

Kostnadsfri hämtservice med lånebil eller fri lånebil under tiden vi tar hand om din bil, du betalar enbart för det bränsle som du förbrukar. Tala om när du bokar om du har behov av lånebil eller hämtservice.

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -