Motoroptimering
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Genom ett samarbete med ITSFUN.nu och TuningChip kan vi nu även chiptrimma din bil när den är hos oss. ITSFUN och TuningChip har nordens största utbud av chip.

För att se om det finns "chip" till just din bil, besök ITSFUN.nu eller TuningChip. Vill du optimera din bil hos oss medan vi folierar eller solfilmar den, meddela det när du bokar din tid.

Kort om motoroptimering "trimchip"
Det är inte längre när det gäller moderna bilar frågan om att byta chip, men eftersom ordet trimchip så starkt lever kvar i folkmun har vi valt att kalla alla motoroptimeringar för just trimchip. Vi uppgraderar alla bilar som är möjliga via OBD uttaget - bilens diagnosstikuttag – inga omlödningar av styrenheten behöver i de fallen att göras. Dagens moderna bilar styrs av en dator, en ECU eller ”Engine Controll Unit”. ECUn innehåller mjukvaran som bl a kontrollerar bränsletillförseln och tändningen i motorn. När du chipar en bil optimerar du programvaran i datorn. Chippet ändrar bl a insprutnings-mappen och ökar turbotrycket. Detta innebär att motorn blir effektivare som sedan resulterar i ökat antal hästkrafter, bättre vridmoment samt minskad bränsleförbrukning.
När man chippar sänks bränsleförbrukningen oftast med 5-15% beroende på motor, detta gäller både diesel och bensinmotorer. När man chiptrimm

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -