Övriga tjänster
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

WrapZone Roll-upÄven om vi fokuserar och specialiserat oss på fordonsdekor och foliering så erbjuder vi givetvis samma tjänster som vilket traditionellt dekorföretag som helst.

Banderoller, fototapeter, roll-uper, skyltar
Med all produktion in-house och en storformatsskrivare som klarar att skriva ut upp till 160 cm i bredd med fotokvalitet kan vi printa och producera allt från fototapeter till banderoller och rolluper.

Klädtryck
Vi har investerat i den absolut senaste tekniken för tröj- och textiltryck vilket innebär att vi kan trycka kläder i stora och små upplagor. Kontakta oss för mer information.

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -