Stenskottsskydd
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

WrapZone Stenskottsskydd AventadorFör stenskottsskydd använder vi oss av en transparent film särskilt utvecklad för ändamålet, denna film är 155 micron tjock för att stå emot stenskott och normalt slitage, filmen lämpar sig även utmärkt för att skydda insteg vid dörrar samt på bakre stötfångaren vid bagageluckan där lacken ofta skadas vid i och urlastning, stenskottsskyddet är i viss mån självläkande.

Det bästa är att komma till oss med bilen när den är helt ny innan du hinner får skador i lacken, skyddet har 7 års garanti från tillverkaren.

Tillvägagångssättet är lite annorlunda jämfört med helbilsfoliering då man bara skyddar dom mest utsatta delarna så dom front, framskärmar, huv, hjulhus och eventuellt backspeglar. Vilka delar man applicerar på skiljer lite från olika bilmodeller. Det tar ca 1 dag att stenskottsskydda en normal personbil. Om du har planer på att lackförsegla bilen hos t ex Mr Cap eller Ditec så bör du göra det efter vi satt skyddet då stenskottsskyddet inte fäster på bil som precis lackförseglats. Har du redan lackförseglat den måste du vänta minst en månad innan du tar bilen till oss för att vår film ska fästa.

Det som vi har som standard när det gäller stenskottsskydd på en bil är att vi sätter hela fronten, hela framskärmarna, hela huven, samt framsida backspeglar samt ilastningsskydd på bakstötfångaren på det bilar där det är aktuellt. Priserna för en normal personbil startar på ca 12.000 kr inklusive moms och uppåt, för att täcka en hel bil i stenskottsskydd kan du räkna med ca 34.000 kr inklusive moms och uppåt beroende på bilens storlek och hur avancerat det är. För att få veta vad skyddet på just din bil kostar använda kontaktformuläret längst ner på sidan.

Stenskottsskyddet heter Bodyfence, det är självläkande och smutsavstötande och vattenavvisande. Ladda ner tekniskt datablad från som PDF på engelska

Bland dom som väljer att anlita oss för att sätta stenskottsskydd finns bland andra Autoropa, Callisma, Premium Cars, Exclusive Cars, Dahlbacka bil, Olofsson bil, Mr Cap, Ernryd Cars med flera.

Unikt långmilatest av stenskottsskydd
WrapZone Team DetourSommaren 2013 blev vi tillfrågade om vi ville hjälpa till att sätta dekoren åt Team Detour på en Skoda Citigo. Bilen skulle köras tur och retur till Mongoliet i välgörenhetsrallyt Mongol Rally, en total körsträcka på 2500 mil. Ett helt galet men väldigt kul projekt så självklart var vi med på noterna, särskilt när det rörde sig om tre otroligt duktiga fotografer som skulle dokumentera sin resa.

Samtidigt såg vi vår chans att göra ett test på vårt transparenta stenskottsskydd, säljer vi något som vi säger är det bästa som finns så vill vi ju faktiskt att det ska vara det också, dessutom när våra kunder väljer att lämna sina dyrgripar till oss för att skydda dom.
Bättre sätt att göra ett riktigt hårt test kan vi inte tänka oss, 2500 mil på dom sämsta tänkbara vägarna.Självklart klarade skyddet testet och bilen var helt intakt i lacken när den kom tillbaka från sin resa.

Du kan se några av bilderna från äventyret här

Offertförfrågan Stenskottsskydd

Som standard på dom flesta bilar sätter vi hela huven, hela fronten, hela framskärmarna samt framsida backspeglar och på dom bilar där det är möjligt och nödvändigt ilastningsskydd på bakstötfångaren.Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -