Loading color scheme

Vårt rykte

Med hjälp av expertis, erfarenhet, noggrannhet och kreativt tänk gör oss till ett av Sveriges ledande företag för helfoliering och fordonsdekor. Ta en titt i vårt galleri så kan du se ett urval av vad vi gjort, har du några frågor, tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor. Bland våra uppdragsgivare finner du dom mest exklusiva biltillverkarna och bilhandlarna. Världsmusiker, idrottsmän, programledare, filmstjärnor och kungligheter har valt att foliera sina bilar hos oss och racebilar med våra dekorer har framförts av F1 och Rally-legender. Allt från - mattsvart - till chromewrap - till camowrap -  till rostwrap.

För oss finns inga genvägar när det gäller kvalitet. Ska du foliera eller stenskottsskydda din bil så ska du göra det hos oss. Självklart gör vi även enklare eller mer avancerade dekorer och logotyper. Vi är dessutom ceritiferade för Hexis Bodyfence stenskottsskydd, detta innebär att vi också kan lämna livstids garanti på Bodyfence X (garantin lämnas av tillverkaren, så länge du äger bilen, garantin gäller mot gulning, fadning, krackelering etc, gäller inte mot normalt slitage).

 Vi har samarbete och erbjuder extra förmåner till medlemmar i Bimmers of Sweden, Tesla Club Sweden, Tesla Owners West Sweden och Porsche Club Sweden.