Helfoliering
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
WrapZone Chrome wrap

Vi kan foliera allt från kylskåp till flygplan men vår primära inriktning är bilar, många dekorföretag erbjuder i dag helfoliering som en tjänst men det som skiljer oss från dom flesta är att vi folierar bilar och lastbilar från morgon till kväll, vilket gör oss till en av dom bästa och mest erfarna aktörerna i branschen. Med många års erfarenhet och hundratals bilar folierade kan du känna dig trygg när du överlåter folieringen till oss. Ta en titt i galleriet för att se ett urval av vad vi gjort, finns det fortfarande frågor, slå oss en signal eller skicka oss ett mail.

Första bilen som kläddes i vinyl med syftet att byta färg gjordes som ett experiment hos en folietillverkare i Storbritannien på en Brittisk taxibil, dock var det Tyskarna som nappade på konceptet, eftersom tyska taxibilar enligt lag skulle vara av den otroligt fula ljusbeiga färg som dom har än i dag gjorde dom helt osäljbara efter sina tre år i tjänst. Folie togs fram i den rätta färgen och så var helfolieringen i full gång, detta var i slutet av 80-talet. Mycket har hänt med materialet sedan dess, folien och limmet och inte minst användningsområdena har utvecklats men tekniken är i grunden den samma.

I Sverige har helbilsfoliering även kallat car wrapping och bilfoliering funnits i många år, främst bland taxi- och budbilar men dom senaste 5-6 åren har det även blivit stort bland vanliga företag och privatpersoner.

WrapZone Bentley MulsanneVarför helfoliera?
Det finns många anledningar, det kan helt enkelt vara så att du ska köpa en ny bil och bilhandlaren har en svart men du vill ha en vit, problemet är att då måste du vänta 2 månader på att få din bil om den ska vara vit, då kan du i stället foliera den. Du kanske gillar din bil men är trött på färgen. Eller så kanske du helt enkelt vill byta färg ibland. Man kan ju lacka om men för en proffsigt utförd hellack få du räkna med att betala mellan 40 och 60 tusen samt att en omlackad bil i regel är mer svårsåld eller kanske till och med osäljbar.

Delfoliering
Självklart går det även bra att bara foliera detaljer som Bentleyn på bilden som fått huven, backspeglarna och rutramen folierad med borstad aluminium-folie.

Ska du foliera bil så ska du göra det hos oss. Till och med biltillverkarna har insett begränsningarna med lack och möjligheterna med foliering, ta som exempel den begränsade upplagan av Ford Focus RS500 som levereras mattsvart från fabrik, dom är i själva verket folierade till lika från BMWs Frozen Red där BMW inte uppnådde önskat resultat med lack.

Behöver bilen vara tvättad när jag lämnar in den?
Bilen bör vara tvättad innan den kommer till oss, om vi behöver tvätta bilen debiteras 200 kr inklusive moms.

Vi är Hexis Gold Certified villket innebär att vi genomgått utbildning och garanterar att vi kan materialet vi jobbar med och med det ge mer omfattande garantier och har ett starkt stöd från vår huvudlevernatör Hexis, det innebär en trygghet för dig som kund.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme kan det vara skönt att veta att vi är försäkrade upp till 10 miljoner hos Trygg Hansa.

Delbetala
Vill du som privatperson delbetala så samarbetar vi med  Wasa Kredit och kan kan genom dom erbjuda finans.
Sedvanlig kreditprövning görs.

Följ oss i sociala media Instagram: @wrapzone, Youtube: WrapZoneNet

Offertförfrågan helfoliering/stenskottsskydd

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till flygplan.

Läs mer

Fordonsdekor

Vi tar givetvis fram traditionell dekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -