Loading color scheme

Fordonsdekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

wrapzone liveit dekorLåt dig inte avskräckas av alla sportbilar vi folierar och dekalerar, vi gör även många enklare företagsdekorer på arbets- och tjänstebilar.

Underskatta aldrig marknadsföringen du kan få med en enkel dekal på din bil. Kostnadseffektiv exponering av ditt företag som ses av alla i trafiken, låt dekoren sköta marknadsföringen åt dig när du sitter i morgonköerna eller när du är hos kund för jobb. Hos oss finns resurserna att ta hela projektet från början till slut, från idé och design till färdig monterad dekor, helt enligt dina önskemål. Kontakta oss för att bolla idéer eller om du har frågor, söker inspiration eller har frågor om genomförande.

Ett tips för dekor på företagsbilar och hantverkarbilar är att inte ha för mycket information, det är bättre med ett enkelt tydligt budskap än en lista på allt man gör. Ta en snickare till exempel, det räcker att skriva att man är snickare och möjligtvis vad man är specialiserad på men man behöver inte lista 10 saker som man kan göra med trä. Tänk på att företagsbilar ofta är i rörelse och potentiella kunder måste hinna att uppfatta vad det står på bilen. Om det är för mycket information finns risk att den som ser din dekor inte minns något alls av den information som du vill förmedla.

Du vet väl att du även kan beställa dekaler löst från oss om du vill montera själv, för att de bort eller bara märka upp egendom eller kanske behöver du öppetiderna i dekalform för din butik eller restaurang?

Skicka oss en offertförfrågan via vårt offertformulär

WrapZone Activator 32