Loading color scheme

Här kan du skicka oss en offertförfrågan, det finns lite olika val att fylla i, vi har försökt få med så mycket information som möjligt i formuläret för att vi ska kunna besvara din förfrågan så snabbt som möjligt. Har du en mer avancerad förfrågan så kan det ta lite längre tid för oss att offerera än ett enkelt färgbyte eller stenskottsskydd. Har du ett ovanligt uppdrag, ovanlig bilmodell eller en specifik färg du vill foliera till, bifoga gärna en fil/bild på hur du vill ha det så underlättar det för oss och vi kan få fram ett mer exakt pris.

Vårt standarpaket består av stenskottsskydd på hela framstötfångaren, hel huv, hela framskärmarna, framsida backspeglar samt ilastningskydd på bakstötfångaren (på de bilar där det är aktuellt).

Nedan kan du göra tillval på delar som du vill ha skyddade utöver det som ingår i standardskyddet.

Skriv lite kort om vad du är ute efter, om det är en racedekor, företgasdekor eller bara loggning av en bil. Har du en design klar eller hur du tänkt di får du gärna bifoga den som fil, du kan göra det längst ner i formuläret.

Vi erbjuder lånebil för 500 kr dygnet, om du behöver lånebil kan det hända att du får vänta längre på en ledig tid om lånebilen är uppbokad, därför har vi lite olika val, om du måste ha lånebil kommer vi att anpassa bokningsdatumet efter det. Om du gärna tar lånebil men inte måste ha lånebil eller om du inte behöver lånebil så kommer vi att ta första bästa lediga tid i kalendern.

Vi erbjuder också hämtservice med biltransport om du vill att vi hämtar och lämnar bilen. Hämtservice i Storstockholm kostar 2000kr inkluisve moms ett håll. Hämtservice utanför Stockholm enligt offert.