Loading color scheme

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden.

WrapZone Porsche GT3Cup 99x BernadotteVet du vad du vill ha men inte hur du sa genomföra det? Eller har du ingen aning av vad du söker? Inga problem vi löser det, hör av dig till oss så tar vi fram en design. Beroende på designens omfattning tar vi ibland en deposition på 5000kr + moms innan påbörjat designarbete när det gäller mer avancerade dekorer och folieringar.

Vi gör vanligtvis all design in-house, med ett förflutet i reklambranschen har vi gott om kreativa idéer men vi jobbar även med designers som Skepple Inc och Sean Bull Design med flera. Vi kan även jobba tillsammans med din reklambyrå för att ta fram en design som är produktionstekniskt genomförbar och vi har skissbilder för dom flesta bilar, bussar, lastbilar och flygplan för att kunna ta fram ett förslag.

Vi har varit med när det tagits fram grafiska profiler och dekorer till hela fordonsflottor eller enstaka hantverkarbilar, eller som på bilden till höger en av många Porsche GT3Cup-bilar som vi designat tillsammans med Porsche Sverige för Carrera Cup Scandinavia-mästerskapet.

Oavsett om det bara gäller placering av en enkel logotype på en företagsbil eller helfoliering av en hel fordonsflotta så finns vi här för dig.