Loading color scheme

Avtal med Porsche Center

WrapZone har skrivit kontrakt med Volkswagen Group Sverige AB som leverantör av stenskottsskydd och foliering för samtliga Porsche Center i Stockholm (Smista, Östermalm och Danderyd).

När du köper din nya Porsche så är det bara att boka foliering eller stenskottsskydd för att få det inbokat i köpet, kontraktet för stenskottsskydd delar vi med en annan leverantör så om du vill ha det gjort specifikt av oss meddelar du det till din säljare.

Ge bort ett presentkort

Vet du inte vad du ska köpa en bilfantast i julklapp? Ge dom ett presentkort från WrapZone. Hoss oss kan du köpa presentkort på valfri summa eller valfri foliering. Kontakta oss på info@wrapzone.net för mer information.

WrapZone Christmas jul presentkort

Delbetala med Klarna

Nu kan du betala genom klarna när du anlitar oss, du kan betala när det passar dig antingen hela beloppet senare eller dela upp det. Meddela oss när du gör din bokning om du vill betala med Klarna.

Du kan läsa mer om det på Klarnas hemsida

10 years of excellence

2020 firar vi 10års jubileum vi kan nog alla vara överens om att 2020 än så länge inte är ett år att fira men vi jobbar på med det vi älskar: bilar och foliering.

WrapZone 10 årNär du väljer leverantör för foliering så är det tryggt och viktigt att veta att det finns många års erfarenhet och även att företaget finns kvar om två år om du behöver reparera din foliering eller på annat sätt behöver support och vi uppfyller båda dom kraven. Under våra 10 år har vi sett många företag komma och gå, dom första två åren är det relativt enkelt men sedan försvinner dom flesta och lämnar ett berg av reklamationer efter sig. Välj ett företag med erfarenhet, välj WrapZone.

Vi har skapat folieringar och trender som uppmärksammats och kopierats över hela världen, vill du vara med och starta den nästa stora trenden inom foliering eller kanske bara byta färg från svart till vitt? Kontakta oss.