Loading color scheme

Delbetala med Klarna

Nu kan du betala genom klarna när du anlitar oss, du kan betala när det passar dig antingen hela beloppet senare eller dela upp det. Meddela oss när du gör din bokning om du vill betala med Klarna.

Du kan läsa mer om det på Klarnas hemsida

10% off season rabatt!

Just nu har vi 10% off season rabatt på helfoliering och stennskottsskydd, uppge "offseason" i rutan för rabattkod när du fyller i vårt offertformulär.

Rabatten gäller för jobb som utförs i november, december eller januari och kan inte kombineras med andra erbjudande.

10 years of excellence

2020 firar vi 10års jubileum vi kan nog alla vara överens om att 2020 än så länge inte är ett år att fira men vi jobbar på med det vi älskar: bilar och foliering.

WrapZone 10 årNär du väljer leverantör för foliering så är det tryggt och viktigt att veta att det finns många års erfarenhet och även att företaget finns kvar om två år om du behöver reparera din foliering eller på annat sätt behöver support och vi uppfyller båda dom kraven. Under våra 10 år har vi sett många företag komma och gå, dom första två åren är det relativt enkelt men sedan försvinner dom flesta och lämnar ett berg av reklamationer efter sig. Välj ett företag med erfarenhet, välj WrapZone.

Vi har skapat folieringar och trender som uppmärksammats och kopierats över hela världen, vill du vara med och starta den nästa stora trenden inom foliering eller kanske bara byta färg från svart till vitt? Kontakta oss.

Vi folierar Jon Olssons nya Audi RS6

Vi har återigen fått äran att foliera Jon Olssons nya Audi RS6 (möjligtvis den första av nya modellen som folieras i världen?) denna gången ligger designen Sean Bull bakom designen (som designat åt både F1 och många av Red Bulls bilar) som vanligt trimmar Stertman Motorsport, fälgarna blir one off tillverkade av Brixton Forged.

Alltid lika spännande och roligt att jobba med Jon och att få vara med och ta fram ytterligare en legendarisk bil. Bilen premiärvisas i Stockholm den 8e februari.