Loading color scheme

Nu säljer vi folie löpmeter

Numera kan du köpa folie på löpmeter hos oss, vi säljer folie ur Hexis standardsortiment på löpmeter. Vi har begränsat lager men om vi har just den färgen du vill ha hos oss så säljer vi den metervis (152cm bred). Om det skulle vara så att vi inte har den hemma är det minimum 5 meter som gäller och vi har den som regel hos oss följande arbetsdag.

Avtal med Din Bil Sverige AB

Vi är stolta att meddela att vi nu har avtal för foliering med samtliga märken hos Din Bil Sverige AB. Det innebär att om du köper bil hos någon av Din Bils anläggningar (Porsche, VW, Audi, Skoda, Seat samt Scania) kan du beställa din foliering direkt genom handlaren och be säljaren att folieringen eller stenskottsskyddet utförs av oss.

Färgkarta uppdaterad!

Nu har vi uppdaterat färgkartan för Hexis HX20000 serien med nya fina färger både blanka och matta.

Våra färgkartor hittar du här https://www.wrapzone.net/faergkartor , ha i åtanke att detta är bara ett urval av alla färger vi har att erbjuda, hittar du inte färgen du söker så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt färg för just dig.

Galleriet uppdaterat!

Nu har vi lagt till ytterligare fordon i vårt galleri! I galleriet finner du ett urval av alla fordon vi folierat och är ett utmärkt ställe att få inspiration och se hur olika färger ser ut på olika bilar.

Galleriet kommer du till via menyn på toppen eller via den här länken: https://www.wrapzone.net/galleri