Loading color scheme

Semestertider 2021

Under vecka 28-29 (12-23 juli) och vecka 32-33 (9-20 augusti) har vi bara halv styrka på plats och det kan därför ta längre än vanligt att svara på mail. Vi kommer också under denna tid ha begränsad möjlighet att telefon och att ta emot obokade besök.

Under vecka 30-31 (26e juli - 8e augusti) kommer vi att ha helt stängt.

 

 

Avtal med Porsche Center

WrapZone har skrivit kontrakt med Volkswagen Group Sverige AB som leverantör av stenskottsskydd och foliering för samtliga Porsche Center i Stockholm (Smista, Östermalm och Danderyd).

När du köper din nya Porsche så är det bara att boka foliering eller stenskottsskydd för att få det inbokat i köpet, kontraktet för stenskottsskydd delar vi med en annan leverantör så om du vill ha det gjort specifikt av oss meddelar du det till din säljare.

Ge bort ett presentkort

Vet du inte vad du ska köpa en bilfantast i julklapp? Ge dom ett presentkort från WrapZone. Hoss oss kan du köpa presentkort på valfri summa eller valfri foliering. Kontakta oss på info@wrapzone.net för mer information.

WrapZone Christmas jul presentkort

Delbetala med Klarna

Nu kan du betala genom klarna när du anlitar oss, du kan betala när det passar dig antingen hela beloppet senare eller dela upp det. Meddela oss när du gör din bokning om du vill betala med Klarna.

Du kan läsa mer om det på Klarnas hemsida