Loading color scheme

Vi folierar Jon Olssons nya Audi RS6

Vi har återigen fått äran att foliera Jon Olssons nya Audi RS6 (möjligtvis den första av nya modellen som folieras i världen?) denna gången ligger designen Sean Bull bakom designen (som designat åt både F1 och många av Red Bulls bilar) som vanligt trimmar Stertman Motorsport, fälgarna blir one off tillverkade av Brixton Forged.

Alltid lika spännande och roligt att jobba med Jon och att få vara med och ta fram ytterligare en legendarisk bil. Bilen premiärvisas i Stockholm den 8e februari.

WrapZone eCar expo i Göteborg

Lyckad helg på eCar expo i Göteborg, det är alltid trevligt att komma ut och visa vad vi kan. Vi visade upp vårt arbete med Hexis Bodyfence och träffade många trevliga Göteborgare med en ny Cayenne Coupé Hybris som vi fått låna av Porsche Sverige. Tack till alla som besökte vår monter. I februari är det dags för eCar Expo igen, på Friends Arena i Stockholm, beök oss gärna där.

 

Inspirerande besök SEMA, Las Vegas

Vi passade på att besöka SEMA i Las Vegas för att hålla oss uppdaterade när det gäller material och trender. SEMA Show är världens största mässa för eftermarknads- och biltillbehör och det är här man ska vara om man ska följa biltrender.

Vi anser att det är viktigt att vi håller oss uppdaterade för att kunna erbjuda våra kunder det absolut senaste när det gäller foliering även om vi föredrar att starta trender i stället för att följa dom. Vi har spenderat mycket tid i diskussioner med kollegor i branschen som är ledande i sin del av världen.

En av dom stora nyheterna är ett stenskottsskydd från STEK som ser ut som blank kolfiber, den bästa vi sett hittills. En annan nyhet är ny skyddsfilm för framrutan från Hexis, skyddet består av tre lager så varje gång den blir dålig kan du skala av ett lager för nytt fräscht skydd.

Utöver det kommer vi hem med mycket inspiration för många nya grymma folieringar.

Lyckad invigningsfest

Tack till alla som besökte oss på invigningen av våra nya lokaler! på Schemat stod bland annat avtäckning av Peder Karlssons Ferrari FF med en sliten Italiensk polisbilswrap med blåljus och hela paketet med glimten i ögat. Konferencier var dagen till ära Tom Bertling som alltid är underhållande och har varit med oss sedan vi slog upp dörrarna första gången för 9 år sedan.

WrapZone big reveal

Stort tack till Gudruns som stod för maten och Pantigo Wine House som stod för champagnen och Hexis Sverige som ställde upp med material och Battle-platta så att dom som ville kunde prova på foliering och tävla lite med att foliera på tid.

 

WrapZone Ferrari FF Police Capo di tutti capi