Loading color scheme

Avtal med Din Bil Sverige AB

Vi är stolta att meddela att vi nu har avtal för foliering med samtliga märken hos Din Bil Sverige AB. Det innebär att om du köper bil hos någon av Din Bils anläggningar (Porsche, VW, Audi, Skoda, Seat samt Scania) kan du beställa din foliering direkt genom handlaren och be säljaren att folieringen eller stenskottsskyddet utförs av oss.

Färgkarta uppdaterad!

Nu har vi uppdaterat färgkartan för Hexis HX20000 serien med nya fina färger både blanka och matta.

Våra färgkartor hittar du här https://www.wrapzone.net/faergkartor , ha i åtanke att detta är bara ett urval av alla färger vi har att erbjuda, hittar du inte färgen du söker så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt färg för just dig.

Galleriet uppdaterat!

Nu har vi lagt till ytterligare fordon i vårt galleri! I galleriet finner du ett urval av alla fordon vi folierat och är ett utmärkt ställe att få inspiration och se hur olika färger ser ut på olika bilar.

Galleriet kommer du till via menyn på toppen eller via den här länken: https://www.wrapzone.net/galleri

Avtal med Porsche Center

WrapZone har skrivit kontrakt med Volkswagen Group Sverige AB som leverantör av stenskottsskydd och foliering för samtliga Porsche Center i Stockholm (Smista, Östermalm och Danderyd).

När du köper din nya Porsche så är det bara att boka foliering eller stenskottsskydd för att få det inbokat i köpet, kontraktet för stenskottsskydd delar vi med en annan leverantör så om du vill ha det gjort specifikt av oss meddelar du det till din säljare.