Loading color scheme

10 years of excellence

2020 firar vi 10års jubileum vi kan nog alla vara överens om att 2020 än så länge inte är ett år att fira men vi jobbar på med det vi älskar: bilar och foliering.

WrapZone 10 årNär du väljer leverantör för foliering så är det tryggt och viktigt att veta att det finns många års erfarenhet och även att företaget finns kvar om två år om du behöver reparera din foliering eller på annat sätt behöver support och vi uppfyller båda dom kraven. Under våra 10 år har vi sett många företag komma och gå, dom första två åren är det relativt enkelt men sedan försvinner dom flesta och lämnar ett berg av reklamationer efter sig. Välj ett företag med erfarenhet, välj WrapZone.

Vi har skapat folieringar och trender som uppmärksammats och kopierats över hela världen, vill du vara med och starta den nästa stora trenden inom foliering eller kanske bara byta färg från svart till vitt? Kontakta oss.

Vi folierar Jon Olssons nya Audi RS6

Vi har återigen fått äran att foliera Jon Olssons nya Audi RS6 (möjligtvis den första av nya modellen som folieras i världen?) denna gången ligger designen Sean Bull bakom designen (som designat åt både F1 och många av Red Bulls bilar) som vanligt trimmar Stertman Motorsport, fälgarna blir one off tillverkade av Brixton Forged.

Alltid lika spännande och roligt att jobba med Jon och att få vara med och ta fram ytterligare en legendarisk bil. Bilen premiärvisas i Stockholm den 8e februari.

WrapZone eCar expo i Göteborg

Lyckad helg på eCar expo i Göteborg, det är alltid trevligt att komma ut och visa vad vi kan. Vi visade upp vårt arbete med Hexis Bodyfence och träffade många trevliga Göteborgare med en ny Cayenne Coupé Hybrid som vi fått låna av Porsche Sverige. Tack till alla som besökte vår monter. I februari är det dags för eCar Expo igen, på Friends Arena i Stockholm, besök oss gärna där.

 

Inspirerande besök SEMA, Las Vegas

Vi passade på att besöka SEMA i Las Vegas för att hålla oss uppdaterade när det gäller material och trender. SEMA Show är världens största mässa för eftermarknads- och biltillbehör och det är här man ska vara om man ska följa biltrender.

Vi anser att det är viktigt att vi håller oss uppdaterade för att kunna erbjuda våra kunder det absolut senaste när det gäller foliering även om vi föredrar att starta trender i stället för att följa dom. Vi har spenderat mycket tid i diskussioner med kollegor i branschen som är ledande i sin del av världen.

En av dom stora nyheterna är ett stenskottsskydd från STEK som ser ut som blank kolfiber, den bästa vi sett hittills. En annan nyhet är ny skyddsfilm för framrutan från Hexis, skyddet består av tre lager så varje gång den blir dålig kan du skala av ett lager för nytt fräscht skydd.

Utöver det kommer vi hem med mycket inspiration för många nya grymma folieringar.