Loading color scheme

Kontakta oss

WrapZone WorkspaceFör att få offert får du gärna använda vårt offertformulär. Vi försöker återkomma med svar inom två arbetsdagar men det kan ibland ta lite längre tid beroende på arbetsbelastningen eller beroende på hur avancerad din förfrågan är.

Har du bara något du undrar över är du självklart välkommen att ringa eller mila oss eller så kan du titta på vår sida med vanliga frågor där vi listat dom vanligaste frågorna och svaren.

Angående Corona pandemin
Vår högsta prioritet är för närvarande att skapa en säker miljö för vårt team och våra kunder. Med anledning av detta kommer vi från och med måndag 16e mars enbart ta emot bokade jobb och besök, vi kommer inte att ta emot några oannonserade besök utan hänvisar till mail eller telefon. Alla bokade jobb tider gäller som vanligt och vi kommer med löpande information via sociala medier och vår hemsida om läget skulle förändras.

Vi finns på Värmdövägen 703, i Saltsjö-Boo (Nacka), 15 minuter från centrala Stockholm.

Klicka här för vägbeskrivning på Google Maps.

Just nu har vi högt tryck och med anledning av det kan det ta oss lite längre tid att svara på mail etc. Hoppas ni har överseende.

Offert/prisförfrågan använd vårt offertformulär
Försäkringsärende/Skada/Reklamation använd vårt skadeformulär
För generella frågor: info@wrapzone.net
För frågor gällande transparent stenskottsskydd: ppf@wrapzone.net
Frågor gällande ekonomi och fakturor: ekonomi@wrapzone.net

För frågor gällande klädtryck: info@stickerzone.se

Telefon: 08-522 254 50 (bästa tid på dagen att ringa är mellan 10.00 och 14.00)

Följ oss i sociala media Instagram: @wrapzone, Facebook: WrapZoneSverige, Youtube: WrapZoneNet

Postadress:
WrapZone AB
Värmdövägen 703
132 35 Saltsjö-Boo

Har du en bokad tid och behöver boka av? AVBOKNING MÅSTE GÖRAS MINST 48 TIMMAR INNAN BOKAD TID VIA MAIL. Utebliven tid debiteras med 10% av totalbeloppet

Hexis Gold Certified
Vi är Hexis Gold Certified villket innebär att vi genomgått utbildning och garanterar att vi kan materialet vi jobbar med och med det ge mer omfattande garantier och har ett starkt stöd från vår huvudlevernatör Hexis, det innebär en trygghet för dig som kund.

Bodyfence Certified
Vi är ceritfierade för montering av Hexis Bodyfence (enda företaget i norra Europa för närvarande) vilket innebär att vi kan ge betydligt mer omfattande garantier, bland annat 10 års garanti på materialet mot förändringar såsom, gulning, fadening och krackelering.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme kan det vara tryggt att veta att vi är försäkrade upp till 10 miljoner hos Trygg Hansa.