Loading color scheme

Kontakta oss

WrapZone Workspace

För att få offert får du gärna använda vårt offertformulär. Vi försöker återkomma med svar inom två arbetsdagar men det kan ibland ta lite längre tid beroende på arbetsbelastningen eller beroende på hur avancerad din förfrågan är.

Har du bara något du undrar över är du självklart välkommen att ringa eller maila oss eller så kan du titta på vår sida med vanliga frågor där vi listat dom vanligaste frågorna och svaren.

Vi finns på Värmdövägen 703, i Saltsjö-Boo (Nacka), 15 minuter från centrala Stockholm.

Klicka här för Google Maps

Offert/prisförfrågan använd vårt offertformulär 
För generella frågor: info@wrapzone.net
För frågor gällande transparent stenskottsskydd: ppf@wrapzone.net
Frågor gällande ekonomi och fakturor: ekonomi@wrapzone.net

Telefon: 08-522 254 50 (bästa tid på dagen att ringa är mellan 10.00 och 14.00)

Följ oss i sociala media Instagram: @wrapzone, Facebook: WrapZoneSverige, Youtube: WrapZoneNet

Postadress:
WrapZone AB
Värmdövägen 703
132 35 Saltsjö-Boo

Har du en bokad tid och behöver boka av? AVBOKNING MÅSTE GÖRAS MINST 48 TIMMAR INNAN BOKAD TID VIA MAIL. Utebliven tid debiteras med 10% av totalbeloppet

Hexis Gold Certified
Vi är Hexis Gold Certified villket innebär att vi genomgått utbildning och garanterar att vi kan materialet vi jobbar med och med det ge mer omfattande garantier och har ett starkt stöd från vår huvudlevernatör Hexis, det innebär en trygghet för dig som kund.

Bodyfence Certified
Vi är ceritfierade för montering av Hexis Bodyfence och Bodyfence X vilket innebär att vi kan ge betydligt mer omfattande garantier, bland annat livstids garanti på materialet mot förändringar såsom, gulning, fadening och krackelering.

Betala med kort eller med Klarna
Du kan betala genom Klarna när du anlitar oss, du kan betala när det passar dig antingen hela beloppet senare eller dela upp det. Meddela oss när du gör din bokning om du vill betala med Klarna. Du kan läsa mer om det på Klarnas hemsida

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme kan det vara tryggt att veta att vi är försäkrade upp till 10 miljoner hos Trygg Hansa.