Loading color scheme

Under alla våra år i branschen har vi alltid strävat efter att ligga i framkant när det gäller kvalité och kreativt tänk för att skapa folieringar och dekorer som uppmärksammas.

Jon Olsson RS6 LeonPå WrapZone AB har vi tio års erfarenhet av foliering med fokus på kvalitet, letar du efter billigast möjliga lösning så finns det andra aktörer som pressar priserna med lidande kvalité.

Vår målsättning är att hålla högsta möjliga kvalité och att du som kund kan känna dig trygg när du lämnar ett fordon för foliering hos oss. Vi är inte billigast men inte heller dyrast men vi är bäst på det vi gör.

Vi har en gedigen erfarenhet när det gäller foliering inte minst av exklusiva bilar, vi har bland annat folierat ett 40-tal bilar i supersportbilsrallyt Gumball3000. När Supercar Club Arabia besökte Stockholm valde dom oss som självklar leverantör för foliering och stenskottsskydd på några av världens mest exklusiva bilar.

Bland våra uppdragsgivare finns världsstjärnor inom musik och film, programledare, idrottsstjärnor och kungligheter och vi tog titeln Svensk Mästare 2017 från folieringstävlingen "The Battle" och en delad förstaplats i Nordiska Mästerskapet i samma tävling.

För att nämna några som valt att anlita oss finns Jon Olsson, Autoropa, Aston Martin Stockholm, Porsche Sverige, Toyota Sverige, Volkswagen Sverige, Kia Sverige, Exclusive Cars med flera, vill du veta mer kontakta oss. WrapZone ten years of excellenceDu kan känna dig trygg när du lämnar din bil hos oss. Och om olyckan skulle vara framme kan det vara värt och tryggt att veta att vi är försäkrade för belopp upp till 10 miljoner. Vill du ha referenser ta en titt i vårt galleri eller kontakta oss för ytterligare referenser. Du kan också läsa här om vår historia och väg till var vi befinner oss idag.

Vi har kreditrating AA genom Soliditet.

Hexis Gold Certified
Vi är Hexis Gold Certified villket innebär att vi genomgått utbildning och garanterar att vi kan materialet vi jobbar med och med det ge mer omfattande garantier och har ett starkt stöd från vår huvudlevernatör Hexis, det innebär en trygghet för dig som kund.

Bodyfence Certified
Vi är certifierade för Bodyfence villket innebär att vi bland annat kan lämna 10 års garanti på våra stenskottsskydd. Vi är för närvarande det enda företaget i norra Europa som är Bodyfence Certified.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme kan det vara tryggt att veta att vi är försäkrade upp till 10 miljoner hos Trygg Hansa.

Kortbetalning genom iZettle
Vi tar alla dom vanligaste betalkorten inklusive American Express

Delbetala genom Klarna
Som privatperson kan du betala i din egen takt genom Klarna.

Följ oss i sociala media Instagram: @wrapzone, Facebook: WrapZoneSverige, Youtube: WrapZoneNet

Helfoliering
WrapZone Helfoliering
Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Stenskottsskydd
WrapZone Stenskottsskydd
Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Fordonsdekor
WrapZone Bildekor
Fordonsdekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Design
WrapZone Design
Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden.

Storformatsutskrifter
Storformatsutskrifter
Storformatsutskrifter

Även om vår huvudinriktning är foliering och fordonsdekor så erbjuder vi även tjänster inom storformatsprint, roll-uper, banderoller, tapeter med mera.

profilkläder
WrapZone Klädtryck
Profilkläder

Oavsett om du behöver profilkläder till företaget, kläder till raceteamet eller t-shirts till kickoffen så har vi all den senaste tekniken för att hjälpa dig.