Loading color scheme

Storformatsutskrifter

Även om vår huvudinriktning är foliering och fordonsdekor så erbjuder vi även tjänster inom storformatsprint, roll-uper, banderoller, tapeter med mera.

WrapZone Storformatsutskrift Epson 80600Vi har allt det senaste inom print och kan producera, dekaler, banderoller som är upp till 160cm höga och 50m långa, samt skyltar. Vi har konkurrenskraftiga priser och hjälper dig gärna.

Till vår hjälp har vi en av dom bästa skrivarna på marknaden, en Epson Surecolor SC-S80600 som printa med upp till 9 färger vilket ger en väldigt exakt färgåtergivning.

Skicka oss en offertförfrågan

Om vår skrivare: Utrustad med den senaste generationen dubbla Epson PrecisionCore TFP-skrivhuvuden, och med hjälp av ny sammansättning Epson UltraChrome GS3-bläck, ger SC-S80600 fantastiska resultat med förstklassig färgåtergivning och klarhet. SC-S80600 kan återge en mängd olika och mycket exakta färger– nu med upp till 98,2 % PANTONE-bestrukna färger under PANTONE MATCHING SYSTEM®, som utvärderas och certifierats av Pantone. Tack vare skrivarens högkvalitativa läge för punktprecision har kvaliteten förbättrats på ett stort antal material.