Loading color scheme

2015 Startskottet för rustwraps, RS6DTM och USA

Ett av dom mest händelserika åren medialt hittills för vår del. Vi folierar Jon Olssons RS6DTM, få bilar och dekorer har fått så mycket uppmärksamhet! Vi folierar vår första Rostwrap designad av Skepple, en av dom första och förmodligen en av världens mest uppmärksammade. General Lee Dodge Charger, omskriven i pressen runt om i världen och startskottet på en trend som håller i sig än idag. Vi kan nog stoltsera med att vi gjort fler rost/distresswraps än dom flesta. Dessutom får vi förutom att vi folierar 8 st Gumball3000-bilar i Stockholm åt team Betsafe nöjet att åka till USA och foliera ytterligare 7 bilar för årets Gumball som går sträckan Stockholm till Las Vegas, bland förarna till bilarna som vi folierat finns ingen mindre än Dolph Lundgren. Stenskottsskydd med Hexis Bodyfence börjar bli en större del av vår verksamhet.

Jon Olsson RS6dtm

2016 Supercars Club Arabia, helikopter, chromebilar och flytt till Värmdö

Förmodligen vårt bästa "rostwrap"-år. Vi folierar fler "slitna" bilar än någonsin, vi hinner med dom flesta kända race-teman för Porsche och alla på 991 GT3RS, det börjar med en Martini som blivit vår mest kända, den publiceras av RedBull på deras internationella hemsida, Topgear.com med flera och även i print i världens största Porsche magasin. Vi får förfrågningar från hela världen att göra slitna Martini-Porscher men det är också i samband med detta vi beslutar tillsammans med Skepple att alla rust wrap ska vara one-off, dvs vi gör inga fler Martini detta medför att det blir en av våra mest kopierade folieringar. Det innebär också att vi får gör en rad andra roliga teman, Martini följs av Jägermeister, Trautman, Rothmans, med flera, Rothmans Porschen som vi dessutom gjorde åt en Saudi Arabisk prins samt flera bilar åt Supercarclub Arabia även kallad världens mest exklusiva bilklubb.

Detta året hade vi bilar som rullade i Saudi Arabien, Bahrain och Qatar. Dessutom i kontrast till rost så folierar vi massor av chromebilar detta år. Vi flyttar ut till nya fina lokaler på vackra Värmdö och höjer nivån ytterligare. Vi firar flytten till nya lokalen med att foliera Jon Olssons Lamborghini Huracan. Vi helfolieriar vår första helikoptern en Bell Long Ranger åt Leovegas med vintercamotema, vi sätter ribban och vårt arbete och material blir godkänt hos Luftfartsverket eftersom det är en helikopter som flyger trafikflyg vilket innebär att det är fritt fram för oss att foliera fler, vilket det blivit sedan dess.

WrapZone Bell Longranger Helicopter Jon Olsson Camo

2017 Första resan till Dubai och Nordisk mästare

wrapzone_battleVi gör vår första resa till Dubai där vi foliera ytterligare två GT3RS med rostwraptema från Skepple, en i Mobil1-tema och en i Brumos-tema. Vi byter ut hela maskinparken med ny storformatskrivare från Epson och ny modernare skärmaskin från Summa, det senaste när det gäller skrivare för vår inriktning. Micke blir Svensk Mästare i The Battle och kommer på delad första plats som Nordisk mästare i samma tävling, tävlingsmomentet går ut på att foliera en formad platta på kortast tid med perfekt resultat. Tävlar i Hamburg samma år men åker ut i semin på ett litet misstag.

2018 mer jobb i Dubai och mycket Carrera Cup

RWB DubaiPorsche Sverige väljer att anlita oss för att designa och foliera deras Carrera Cup bilar, vi designar och folierar Porsches GT3Cup som fungerar som gästbil, några av Sveriges bäste raceförare kör bilen under säsongen, utöver det desingar och folierar vi två stycken "legends"-bilar i samband med att Porsche fyller 70 år, en med John Player Special-tema som körs på Andersorp av ingen nmindre än rally legenden Stig Blomqvist, legendbil nummer två blir en Rothmans-inspirerad dekor. Utöver det folierar vi några Cup-bilar till åt andra team. Vi åker åter igen till Dubai, denna gång är det vår expertis inom stenskottsskydd som efterfrågas, vi gör ett par bilar helt i Hexis Bodyfence bland annat en RWB Porsche, samt lite helfoliering och dekorjobb och vi gör lite fler helikoptrar detta år bland annat inför Världskuppen i Åre 2019. Vi börjar erbjuda tryck på kläder i  större utsträckning och investerar i en printer som kan skriva ut i fyrfärg direkt på plaggen, vi hjälper Jon Olsson att ta fram dom första förserie-kläderna för Jons och Janis nya klädmärke c'est normal, han väljer också att visa märket för första gången i samband med ett Youtube-avsnitt i våra lokaler.