Loading color scheme

Färgkartor

Vi har valt att lägga upp färgkartor från Hexis som är vår huvudleverantör för folie, vi använder oss självklart även av folie från 3M, Avery, Orafol, Teckwrap, med flera så hittar du inte en färg som känns rätt för just din bil, skicka oss ett mail eller titta i vårt galleri så är vi säkra på att vi kan få fram en folie som passar.

Vi har lagt ut färgkartorna för att visa mångfalden av färger och kanske underlätta i valet av färg, ha alltid i  åtanke att färgkartorna kanske inte alltid kan återge färger till 100% och färgerna kan variera beroende av ljus, dator, skärminställningar, etc. Är du i Stockholmsområdet så är du givetvis välkommen att besöka oss för att titta på färgprover, bor du lite längre bort kan vi skicka färgprover om det är någon speciell färg som du är nyfiken på.

Kartorna är uppdelade i tre kategorier

HX20000 som är vår husfolie som vi ser som standardsortimentet, här finns dom vanliga solida, metallic, glitter matta, blanka och satin. Den sista bokstaven i namnet (B, M eller S) står för Blank, Matt eller Satin finish. Satin är en halvmatt finish som ligger mellan Blank och Matt i yta.

HX3000 är en trelagersfolie och har ofta en effekt som candy, pearl, färgskiftande eller struktur som alligator, kolfiber eller borstad, även här finns matt och blank finnish som kan utläsas om sista bokstaven i namnet är B eller M. Räkna med att HX3000 ligger ca 3.000-5.000 kr högre i pris vid helfoliering än en folie ur HX2000-serien.

Superchrome för chromefoliering, här finns 11 färger att välja mellan och det är bara plånboken som sätter gränsen. Räkna med att en chromefoliering ligger ca 25.000 kr högre i pris än en foliering med HX20000-serien.